Ontdek wie Hanne is!

Voor je met iemand in zee gaat, wil je die persoon toch graag leren kennen... niet?
Ik stel mezelf dus graag even voor...
Ik studeerde af als leerkracht ,
maar botste tegen het logge onderwijssysteem.
Ik miste oprechte tijd en aandacht voor sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen, maar ook voor mezelf om mijn leven te kunnen leiden op mijn manier.
Dat in combi met een jong gezin deed me in een burn out belanden. Gelukkig werd die burn out uiteindelijk mijn mooiste kado, want ik leerde mezelf beter kennen  en besloot me om te scholen tot kindercoach. Ik volgde daarnaast nog allerlei cursussen en opleidingen, zowel om kinderen/jongeren nog meer te ondersteunen als om mijn onderneming uit te bouwen en te doen groeien tot een succesvolle kindercoachpraktijk!

Zo groeide ik naar een coach voor jeugdprofessionals & het geven van allerlei opleidingen. Op deze manier kan ik anderen inspireren deze missie verder te zetten en tegelijkertijd ook hun droomleven uit te bouwen!
Want daar, word ik oprecht... heel gelukkig van!  
Alhoewel ik zeker geen type huismus ben, breng ik wel graag tijd door met mijn gezin.

Ik ben getrouwd met een hele lieve man en heb
2 prachtige tienerdochters, die mijn leven rijk en af en toe ook een tikkeltje uitdagend maken.

Mijn agenda zo kunnen plannen dat ik schoolvakanties vaak vrij heb, maar er ook voor hen kan zijn tijdens uitstappen, examens, als taxi mama en nog zoveel meer maken van mij mee een happy mama.

Ook (de wereld rond) reizen (liefst naar de zon) en af en toe eens lekker gaan shoppen zijn onze gezamenlijke interesses.

Ik toon hen graag als levend bewijs dat je jouw leven echt wel kan inrichten zoals jezelf wil. Ik weet dat ik hen op deze manier toon dat dromen najagen kan!
Ik ben Hanne, auteur van en groeide zelf op als KOPP *
(Kind van Ouder(s) Psychische Problemen)

Ik hoorde voor het eerst van deze term na het overlijden van mijn moeder in de psychiatrie. Toen pas besefte ik dat ik niet de enige op de wereld was!

Toen later ook mijn eigen zus, met toen nog erg jonge kids, worstelde met psychische problemen, ontdekte ik dat er er erg weinig bruikbaar materiaal voor kinderen hieromtrent voorhanden was.
Dat zijn de zaadjes geweest die zijn uitgegroeid tot de droom van het uitbrengen van het prentenboek van 'kleine matroos'. (September 2023, uitgeverij de eenhoorn)

Ik ben het levende bewijs van de veerkracht van KOPP* en ik geef graag al mijn ervaring en kennis door als ervaringsdeskundige op een hele deskundige, inspirerende en positieve manier!  
Ik ben een hele positieve ingestelde madam die daarnaast fan is van de zon en de zee-)  

Ik ben heel gepassioneerd en kan ook ergens echt voor gaan! Kinderen en jongeren zijn duidelijk mijn missie, maar daarnaast  typeert dit me ook: dansen, creativiteit & een goede portie humor!

Als er iets is waar ik een hekel aan heb is het gebonden of afhankelijk zijn.
Vandaar ook een agenda die ik zelf in handen heb en tijd om af & toe de wereld in te trekken!
Lang leve vrijheid en onafhankelijkheid!

Als laatste zal ik me altijd graag omringen met andere mensen. Ik werk graag samen met anderen, maar heb ook echt de feeling om groepen bij elkaar te brengen.
Verbinding is dan ook 1 van mijn waardes!

Kan jij je wel vinden in wie ik ben en waarvoor ik sta?
Zou jij ook graag jou leven inrichten rekening houdend met waar jouw hart naar verlangt? Dan ben ik de bruisende, enthousiaste coach die jij zoekt!

H'anker nieuws in jouw mailbox ?
Vaar je mee ?
Ik duik in dat avontuur!